Αρχική σελίδα > Πληροφορίες

 

Τα νέα της Στοάς τού Βιβλίου στο Twitter

Οδηγίες για την εγγραφή σας στο Twitter

 

Η εγγραφή στο Twitter είναι δωρεάν και απλή.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://twitter.com/ και δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό:

Πατήστε «Get Started-Join» και δηλώστε ένα Όνομα Χρήστη (username) και έναν Κωδικό Πρόσβασης (password).

Μετά την εγγραφή σας έχετε πλέον τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να ακολουθείτε όσους άλλους χρήστες του Twitter επιθυμείτε.

 

 

Η Στοά του Βιβλίου επιλέγει να συμμετάσχει στον κοινό χώρο
του Twitter δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους χρήστες του το επιθυμούν, να παρακολουθούν σε καθημερινή βάση ό,τι νεότερο σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο.

Πέρα από το Δελτίο Επικοινωνίας από το οποίο ενημερώνονται χιλιάδες φίλοι της σχετικά με τα μηνιαία προγράμματα στις Αίθουσες Λόγου και Τέχνης, τους νέους θεματικούς κύκλους του Ελευθέρου Πανεπιστημίου, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Στοά του Βιβλίου και τις έκτατες ανακοινώσεις που αφορούν στην αναβολή, μετάθεση, ακύρωση και τροποποίηση εκδηλώσεων αλλά και μαθημάτων του Ελευθέρου Πανεπιστημίου, η νέα αυτή υπηρεσία επιτρέπει στους φίλους της Στοάς να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και με άμεσο τρόπο.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Αμέσως μετά την εγγραφή σας αναζητάτε τη Στοά του Βιβλίου στο Twitter, (twitter.com/stoabibliou) επιλέγετε να ακολουθήσετε τις αναρτήσεις της και από τη στιγμή αυτή και μετά έχετε τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης, χωρίς να απαιτείται τίποτα περισσότερο από τη σύνδεσή σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.

 

Τι είναι το Twitter;

Το Twitter είναι η απάντηση στην απλή ερώτηση «Τι κάνεις;».
Μετά την εγγραφή σας με μια απλή διαδικασία, μπορείτε να δημοσιεύετε δικές σας αναρτήσεις, να κοινοποιείτε τα νέα σας, τις πληροφορίες σας για κάποιο γεγονός, τις νέες σας δράσεις κτλ.
Ο τρόπος ανάρτησης είναι πολύ απλός και αντιστοιχεί στη διαδικασία με την οποία συντάσσετε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο.

Μπορείτε να γράψετε ένα μικρό κείμενο (μέχρι 140 χαρακτήρες), να το δημοσιεύσετε και αυτό να γίνει ορατό σε όλους τους υπόλοιπους χρήστες που ακολουθούν τις δημοσιεύσεις σας. Με τον ίδιο τρόπο, είναι ορατές και σ’ εσάς όλες οι αναρτήσεις από χρήστες που ακολουθείτε.

 

 

 

 

 

Στοά τού Βιβλίου © 1996-2019